Tort Cu Condimente De Mere
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 217 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână sare, făină, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Condimente De Mere, Tort Cu Condimente De Mere, și Tort Cu Condimente De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați primele 4 ingrediente într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 3 minute).
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (făină prin nucșoară), amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; bate bine după fiecare adăugare. Se amestecă mărul și țuica, dacă se dorește. Puneți amestecul într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe o grătar timp de 10 minute.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe grătar.
Se presară cu zahăr pudră.