Tort cu condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară
Tortul cu condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 372 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă de brânză, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tort De Chifle Cu Scorțișoară Cu Condimente De Dovleac Cu Glazură De Brânză Cremă, Tort cu condimente de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară, și Cupcakes Ușor Cu Condimente De Dovleac Cu Glazură De Brânză Cremă De Scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Bateți împreună dovleacul, scorțișoara, cuișoarele și nucșoara. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Dovleac
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort și uleiul. Bateți ouăle, apoi pliați în amestecul de dovleac. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Dovleac
Vanilie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Pentru a face glazura cu cremă de brânză: cremă împreună untul și crema de brânză până când sunt ușoare și pufoase. Bateți zahărul cofetarilor, amestecând până se omogenizează. Se amestecă scorțișoara și vanilia.