Tortul cu ciocolată necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție conține 479 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 348 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână unt, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rețetă de tort cu ciocolată Fudge (mega tort cu ciocolată Fudge), Tort Bumpy (tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie și Fudge de ciocolată), și Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
6 uncii de ciocolată dulce-amăruie, minimum 70% solide de cacao
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amară
Pudră De Cacao
2
1 cană plus 2 linguri unt nesărat, înmuiat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat
3
1 3/4 cani zahăr de cofetărie, cernut
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
4
1 lingură extract de vanilie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și tapetați fundul tigailor de tort de 2 (8 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, zaharurile, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt castron sau ceașcă de măsurare cu gât larg amestecați ouăle, smântâna și vanilia până se omogenizează. Folosind un mixer electric în picioare sau portabil, bateți împreună untul topit și uleiul de porumb până se omogenizează (veți avea nevoie de un alt castron mare pentru aceasta, folosind mixerul manual; mixerul în picioare vine cu propriul castron), apoi bateți în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Smântână
Ulei De Porumb
Vanilie
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Cupa De Măsurare
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
3
Adăugați ingredientele uscate dintr-o dată și amestecați împreună cu o viteză mică.
4
Adăugați amestecul de ouă și amestecați din nou până când totul este amestecat și apoi turnați în conservele pregătite. Și de fapt, ai putea face cu ușurință acest lucru manual; îmi plac jucăriile mele și găsesc mixerul standului o prezență reconfortantă în sine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
5
Coaceți prăjiturile timp de 45 până la 50 de minute sau până când un tester de tort iese curat. Răciți prăjiturile în tigăile lor pe o grătar timp de 15 minute, apoi întoarceți prăjiturile pe raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
1
Topiți ciocolata în cuptorul cu microunde - 2 până la 3 minute pe mediu ar trebui să o facă - sau într-un castron așezat peste o tigaie cu apă clocotită și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
Tigaie
2
Într-un alt castron bateți untul până când este moale și cremos (din nou, folosesc mixerul de stand aici) și apoi adăugați zahărul de cofetărie cernut și bateți din nou până când totul este ușor și pufos. Știu că cernerea este o durere, slujba 1 din bucătărie pe care o urăsc cu adevărat, dar trebuie să o faci sau glazura va fi nesăbuită. Apoi adăugați ușor vanilia și ciocolata și amestecați împreună până când totul este lucios și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Ciocolata
Vanilie
Unt
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
3
Sandwich mijlocul tortului cu aproximativ un sfert din glazură, apoi gheață și partea superioară și laterală, răspândind și netezind cu o spatulă de cauciuc.