Tort Cu Caramel-Mere Cu Susul În Jos

Tort Cu Caramel-Mere Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu Caramel-mere cu susul în jos. Această rețetă face 8 porții cu 555 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frișcă, scorțișoară măcinată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos, Tort Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos, și Tort Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei pătrate de 8 sau 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-o cratiță de 1 litru, topiți 1/4 cană de unt la foc mediu, amestecând ocazional. Se amestecă zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se încălzește până la fierbere; se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 linguriță scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
4
Se toarnă în tigaie; se întinde uniform. Aranjați pene de mere peste amestecul de zahăr brun, suprapunându-se strâns și făcând 2 straturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
În castron mediu, amestecați făina, praful de copt, 1/2 linguriță scorțișoară și sarea; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți 1 cană de zahăr granulat și 1/2 cană de unt cu mixerul electric la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până devine pufos. Bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Adăugați vanilie. Bateți treptat în amestecul de făină alternativ cu laptele, bătând după fiecare adăugare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
7
Întindeți aluatul peste pene de mere în amestec de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MărMăr
8
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește pe suportul de răcire 15 minute. Între timp, într-un castron mediu, bateți frișca cu viteză mare până începe să se îngroașe. Adăugați treptat 2 linguri de zahăr granulat, bătând până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
BolBol
9
Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
10
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scoateți tava.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Serviți tortul cald cu frișcă. Păstrați tortul acoperit slab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista