Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu Caramel-mere cu susul în jos. Această rețetă face 8 porții cu 555 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frișcă, scorțișoară măcinată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos, Tort Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos, și Tort Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei pătrate de 8 sau 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-o cratiță de 1 litru, topiți 1/4 cană de unt la foc mediu, amestecând ocazional. Se amestecă zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se încălzește până la fierbere; se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 linguriță scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
4
Se toarnă în tigaie; se întinde uniform. Aranjați pene de mere peste amestecul de zahăr brun, suprapunându-se strâns și făcând 2 straturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
În castron mediu, amestecați făina, praful de copt, 1/2 linguriță scorțișoară și sarea; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți 1 cană de zahăr granulat și 1/2 cană de unt cu mixerul electric la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până devine pufos. Bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Praf De Copt
Scorțișoară
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Adăugați vanilie. Bateți treptat în amestecul de făină alternativ cu laptele, bătând după fiecare adăugare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
7
Întindeți aluatul peste pene de mere în amestec de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Măr
8
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește pe suportul de răcire 15 minute. Între timp, într-un castron mediu, bateți frișca cu viteză mare până începe să se îngroașe. Adăugați treptat 2 linguri de zahăr granulat, bătând până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Bol
9
Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
10
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Scoateți tava.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Serviți tortul cald cu frișcă. Păstrați tortul acoperit slab.