Tort Cu Capul În Jos De Arțar-Pere

Tort Cu Capul În Jos De Arțar-Pere
Tortul cu capul în jos de arțar este un vegetarian desert. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 287 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, făină, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Tigaie Cu Pere De Arțar Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți siropul la fiert într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc; aranjați perele în tigaie într-un mod spokelike.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Puneți tigaia la foc mediu-mare și gătiți până când siropul se îngroașă (aproximativ 4 minute), agitând ușor tigaia frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin sare); amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Puneți zahărul, untul și vanilia într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă amestecul de făină alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
9
Se toarnă aluatul uniform peste amestecul de pere în tigaia pregătită; înfășurați mânerul tigaiei cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește în tigaie 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
11
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie.
12
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista