Tort cu cafea cu rubarbă umplută
Prajitura cu cafea cu rubarbă umplută este un mic dejun care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 431 de calorii . Pentru 83 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei . Mergeți la magazin și luați sare, lapte, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ prăjitură cu cafea umplută cu fructe , prăjitură cu mâncare înger umplută cu fructe și prăjitură cu rubarbă germană cu bezea .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de tort cu tub canelat de 9 inci.
Amesteca 1/4 lingurita de scortisoara cu 2 lingurite de zahar intr-un castron mic.
Se toarnă amestecul în tava unsă cu uns și se înclină tava, lovind pentru a acoperi interiorul tavii cu zahăr de scorțișoară.
Se toarnă orice zahăr de scorțișoară.
Se amestecă sucul de lămâie în lapte într-o ceașcă mare de măsurare și se lasă să stea aproximativ 5 minute pentru a se acru.
Amestecați scurtătura și 1 1/2 cană de zahăr într-un castron mare până se omogenizează; se bate oul si extractul de vanilie.
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron separat. Adăugați treptat ingrediente uscate la ingredientele umede, alternând cu lapte acru, pentru a obține un aluat fin.
Se amestecă rubarba în aluat.
Turnați jumătate din aluat în tava de tort pregătită. Se amestecă într-un castron zahărul brun, 1/3 cană zahăr alb, 1 linguriță de scorțișoară și nucile; presara amestecul de nuci peste aluat.
Turnați aluatul rămas peste amestecul de nuci.
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand o scobitoare introdusa in centrul prajiturii iese curata, 45 minute pana la 1 ora. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se scoate pe un platou de servire. Se amestecă 2 lingurițe de zahăr alb cu 1/4 linguriță de scorțișoară și se presară amestecul de zahăr deasupra prăjiturii.