Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos
Ananas cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 238 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, unt, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Ananas Tort cu susul în jos pentru doi, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați untul într-un 13x9-in bine uns. vas de copt.
Scurgeți ananasul, rezervând 1/4 cană de suc. Aranjați feliile de Ananas în tigaia pregătită; așezați o jumătate de pecan în centrul fiecărei felii.
Combinați conservele de caise și sucul de ananas rezervat; lingură peste felii de ananas.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului; se toarnă peste ananas.
Coaceți la 350 de minute timp de 45-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Inversați imediat pe un platou mare de servire. Se răcește ușor; se servește cald.