Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ananas cu susul în jos. Această rețetă servește 10 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 243 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, sare, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort De Tigaie Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort De Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie din fontă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Întindeți zahărul brun uniform pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scurgeți ananasul, rezervând 1/4 cană de suc; pune sucul deoparte. Aranjați feliile de ananas într-un singur strat peste amestecul de zahăr brun și așezați o cireșă în centrul fiecărui inel de ananas; pune tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
Zahăr Brun
Ananas
Cireșe
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Bateți gălbenușurile de ou la viteză medie cu un mixer electric până când sunt groase și de culoare lămâie; adăugați treptat zahăr granulat, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Gălbenuș De Ou
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Încălziți sucul de ananas rezervat într-o cratiță mică la foc mic. Adăugați treptat amestecul de suc în amestecul de gălbenușuri, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
Suc
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Combinați făina universală, sarea și praful de copt; adăugați ingrediente uscate în amestecul de gălbenușuri, bătând la viteză mică cu mixerul electric până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Praf De Copt
Sare
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
7
Bateți albușurile până se formează vârfuri tari; îndoiți albușurile în aluat. Lingurați aluatul uniform peste feliile de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
Albușuri De Ou
8
Coaceți la 325 timp de 45 până la 50 de minute. Tort rece în tigaie 30 de minute; inversați tortul pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
Serviți cald sau rece cu frișcă sau înghețată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
înghețată
10
Tort expres cu ananas cu susul în jos: Urmați instrucțiunile rețetei originale pentru primele 4 ingrediente. Înlocuiți pachetul de 1 (9 uncii) amestec de tort galben auriu pentru următoarele 5 ingrediente. Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului, înlocuind 1/2 cană suc de ananas cu 1/2 cană apă. Puneți aluatul peste feliile de ananas pregătite conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
Suc De Ananas
Amestec De Tort Galben
Ananas
Amestec De Tort
Apă
11
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit tort galben auriu Jiffy