Tort Cu Ananas Cu Nucă De Cocos
Tortul cu ananas cu nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate și primal desert. O porție conține 635 calorii, 16g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de ouă, extract de vanillan, ulei de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Nucă De Cocos Cu Ananas, Tort Stratificat Cu Nucă De Cocos Cu Ananas, și Tort Cu Ananas-Nucă De Cocos-Bananan Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit.
Bateți împreună făina de cocos, făina de migdale și sarea de mare nerafinată. Bateți în lapte de cocos, 3/4 cană de miere, ouă și vanilie și continuați să le bateți împreună până când nu rămân aglomerări.Topiți uleiul de cocos într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc moderat.
Bateți 1/4 cană de miere rămasă. Când spuma de miere și ulei de nucă de cocos și bule, aranjați ușor ananasul în tigaie.
Așezați cireșe uscate în centrul fiecărui inel de ananas și în jurul inelelor de ananas. Opriți focul, turnați aluatul de tort și coaceți timp de patruzeci și cinci de minute până la o oră într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade Fahrenheit sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.Lăsați tortul să se răcească aproximativ cinci până la zece minute înainte de a se răsturna pe un platou și de a servi.