Tort cremos Mandarin Orange ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 25. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 182 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, coajă de portocală, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de pui cu portocale mandarine cu sos cremos de iaurt cu vanilie portocalie, Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), și Tort Cu Portocale Mandarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți amestecul de tort, amestecul de budincă uscată, 1 cană smântână, apă, ulei, ouă și coajă de portocală cu mixerul până se omogenizează.
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă în 2 tigăi rotunde de 9 inci unse și făinate.
4
Coaceți 25 până la 30 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min. Inversați pe rafturi de sârmă; îndepărtați ușor tigăile. Se răcește complet prăjiturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Bateți smântâna rămasă și zahărul într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă biciul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stivați straturile de tort pe farfurie, umplând cu jumătate din fiecare amestec de bici rece și portocale. Frost top cu amestecul de bici rece rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
7
Se ornează cu portocalele rămase. A se păstra la frigider.