Tort Cochet De Budincă De Arțar De Afine
Saucy Cranberry Maple Pudding Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 82 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 38 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Tort De Budincă De Afine-Arțar, Prajitura Cocheta Cu Budinca De Lamaie, și Saucy Mocha Budinca Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptorului; preîncălziți la 204°. Ungeți un vas de copt adânc de 2 litri, 2 inci sau o placă de plăcintă din sticlă sau ceramică de 10 inci.
Combinați afine, sirop de arțar și apă într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic; gatiti 3 minute.
Transferați 1/2 cană de fructe de pădure, cu puțin suc, într-un castron mic; pus deoparte.
Se toarnă boabele rămase și sucul în vasul de copt; se încălzește la cuptor pentru aproximativ 5 minute.
Bateți făina, făina de porumb, praful de copt și sarea într-un castron mediu.
Bateți oul, laptele, untul și vanilia într-un alt castron mediu; adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează.
Scoateți vasul de copt din cuptor și răzuiți aluatul peste fructe de pădure (nu este nevoie să acoperiți complet). Spoon fructe de padure rezervate și suc aleatoriu peste aluat.
Coaceți 15-20 de minute până când toppingul este maro auriu, se simte crocant și revine când îl apăsați. Se răcește budinca timp de 5 minute înainte de servire (cu toppingul dorit).