Tort Coca-Cola Idahoan
Idahoan Coca-Cola Cake este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 515 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de zahăr pudră, pudră de cacao, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Orez cu Coca-Colan și stafide (Arroz con Coca-Cola y Pasas), Cupcake Coca cola cu glazură de coca colan, și OREZ CU COCA-COLA ( ARROZ CON COCA-COLA).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți părțile laterale și partea inferioară a tigaiei sub formă de arc cu spray de gătit antiaderent.
Topiți bățul de unt într-o tigaie mare și largă de sos.
Adăugați cola, pudra de cacao și zahărul superfin și bateți până se omogenizează.
Bateți bine smântâna, ouăle și vanilia până la o consistență aproape asemănătoare cu aluatul și adăugați încet în amestecul de unt ușor răcit.
Adăugați fulgi uscați originali de piure de cartofi și bicarbonat de sodiu. Se amestecă bine. Aluatul va avea un aspect ușor granulat, dar nu vă îngrijorați.
Se toarnă în formă de primăvară tigaie și se coace timp de 45 de minute până la o oră. Centrul de testare a tortului cu o scobitoare de lemn (tortul se face atunci când scobitoarea iese curată).
Se răcește și se scoate din tigaie formă de primăvară. Notă: Acesta este un tort foarte întunecat și dens.
Glazura: crema de brânză trebuie să fie la temperatura camerei.
Adăugați smântână și zahăr pudră și amestecați într-un robot de bucătărie sau cu un bici mare. Reglați zahărul pudră și smântâna pentru a asigura o înghețare frumos groasă, care este încă răspândită.
Înghețați doar vârful tortului odată ce este nemodificat și serviți răcit. Acest tort este chiar mai bun a doua zi!