Tort cald de cidru de mere cu semințe de dovleac fragil
O porție conține 741 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,23 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, înghețată vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinci de dovleac aburite cu sos dur de rom Tennessee și semințe de dovleac fragile, Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, și Semințe De Dovleac Fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați cidrul, bourbonul, zahărul brun, siropul de porumb, oțetul, bățul de scorțișoară și fasolea de vanilie și semințele; se aduce la fierbere. Se fierbe timp de 10 minute, apoi se adaugă smântâna. Gatiti la foc moderat pana se reduce la aproximativ 1 cana, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se transferă într-un ulcior; lasa sa se raceasca usor. Aruncați boabele de vanilie și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Unt și făină o tigaie rotundă de 9 inci. Tapetați fundul cu hârtie pergament; ungeți și făinați hârtia. Într-un castron, bateți făina, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Într-o ceașcă de măsurare din sticlă, amestecați cidrul de mere cu uleiul de canola și bourbonul. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Cidru De Mere
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Cap De Aer
1 Lingură De Grăsime Naturală
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați zahărul brun și semințele de vanilie și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine între adaosuri. Bateți ingredientele uscate în 3 loturi, alternând cu amestecul de cidru-bourbon, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Întindeți două treimi din aluat în tigaia pregătită pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
8
Stropiți jumătate din sosul de cidru peste aluat. Puneți aluatul rămas deasupra, apoi întindeți aluatul peste sosul de cidru, având grijă să nu le amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Coaceți tortul în centrul cuptorului timp de aproximativ 40 de minute, sau până când este elastic când este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Lăsați să se răcească 10 minute în tigaie, apoi întoarceți tortul pe o grătar și lăsați să se răcească 15 minute. Îndepărtați hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Reîncălziți sosul de cidru rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
12
Tăiați tortul în pene și serviți cald cu înghețată de vanilie, semințe de dovleac fragile și sosul de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe