Tort Bundt Cu Semințe De Mac Cu Lămâie-Afine Glazurate

Tort Bundt Cu Semințe De Mac Cu Lămâie-Afine Glazurate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Bundt cu semințe de mac cu lămâie-afine glazurate. Această rețetă face 16 porții cu 313 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, unt, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort Bundt Cu Semințe De Mac De Lămâie, Tort Bundt Cu Semințe De Mac De Lămâie, și Tort Bundt Cu Semințe De Lămâie-Mac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit; praf cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Combinați zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin sare); se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați afine în amestecul de făină; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Combinați 3/4 cană de zară, 1/3 cană de suc și extracte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
SucSuc
8
Adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
9
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Tigaie rece pe un suport de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Scoateți tortul din tigaie; se răcește pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Pentru a pregăti glazura, puneți zahărul pudră într-un castron mic; adăugați 1 lingură de zară și 1 lingură de suc, amestecând cu un tel până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Lapte BătutLapte Bătut
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
13
Se toarnă glazura peste tortul cald; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista