Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Bundt cu afine-zară. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 397 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Bundt Cu Lapte De Afine, Tort Bundt Cu Lapte De Afine, și Tort Bundt Cu Lapte De Afine-Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie Bundt cu diametrul de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
2
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți 1 2/3 căni de zahăr și unt într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în ouă, câte 1. Bateți în coaja de portocală și vanilie. Bateți ingredientele uscate în 3 adaosuri alternativ cu zară în 2 adaosuri. Îndoiți în afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Afine
Coaja De Portocala
Lapte Bătut
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți până când testerul introdus lângă centrul tortului iese curat, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Tort rece în tigaie pe raft 10 minute. Întoarceți tortul pe raft și răciți complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați în plastic și păstrați-l la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați tortul în farfurie, Cerneți zahărul pudră și serviți.