Tort Angel Food glazurat cu mocha și alune

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără lactate la colecția ta, Tort Angel Food glazurat cu mocha și alune de pădure ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 16 porții, cu 237 de calorii , 5 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, alune de pădure, cremă de tartar și zahăr. 39 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este un desert foarte accesibil ca preț. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei . De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 31% , acest fel de mâncare nu este chiar atât de grozav. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Tort Angel Food cu glazură de lămâie , Tort Angel Food umplut cu fructe și Tort Mocha în straturi cu umplutură de cremă de ciocolată și rom .
Instrucțiuni
Puneți albușurile de ou într-un bol mare; lăsați-le să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 175°C. Într-un bol mic, amestecați făina și granulele de cafea până se omogenizează.
Adăugați cremă de tartar, extractul și sarea peste albușuri; bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul, câte o lingură odată, batând la viteză mare după fiecare adăugare, până când zahărul se dizolvă. Continuați să bateți până se formează vârfuri moi și lucioase. Încorporați treptat amestecul de făină, aproximativ 1/2 cană odată.
Transferați ușor într-o tavă tubulară de 25 cm neunsă.
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Coaceți pe raftul de jos al cuptorului timp de 30-40 de minute sau până când partea de sus revine la forma inițială când este atinsă ușor. Răsturnați imediat tava; răciți prăjitura în tavă, aproximativ 1 oră și jumătate.
Treceți un cuțit pe marginile și în centrul tubului tăvii.
Scoateți prăjitura pe un platou de servire. Într-un bol mic, bateți Nutella, zahărul pudră și cafeaua până obțineți o compoziție omogenă.
Se stropește peste prăjitură; se presară cu alune de pădure.