Topping De Căpșuni-Rubarbă
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Toppingul de căpșuni-rubarbă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 71 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 75 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, rubarbă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Plăcintă cu rubarbă de căpșuni cu topping de pesmet de ghimbir, Briose Cu Rubarbă De Căpșuni Cu Topping De Streusel De Scorțișoară, și Compot de rubarbă de căpșuni cu topping Matzo Streusel.
Instrucțiuni
Combinați primele trei ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute sau până când rubarba este fragedă.
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb; se amestecă bine și se adaugă la amestecul de rubarbă. Aduceți la fierbere și gătiți 1 minut sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă căpșunile și vanilia.
Serviți cald sau răcit peste tort cu mâncare înger, pandișpan sau înghețată cu conținut scăzut de grăsimi de vanilie.