Topping cu miere de nuci

Topping cu miere de nuci
Honey Nut Topping ar putea fi doar rețeta fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară pe care ați căutat-o. Pentru 41 de cenți pe porție , primești o garnitură care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 102 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Dacă aveți la îndemână miere, nuci pecan, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare sunt fulgi de ovăz copt cu miere, nuci , zmeură, înghețată daneză Guf" și brioșe cu afine cu topping de streusel .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați mierea și smântâna până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați nuci pecan; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
3
Serviți peste vafe sau clătite.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista