Topper sandwich cu pere, brânză albastră și nucă

Topper sandwich cu pere, brânză albastră și nucă
Dacă aveți aproximativ 5 minute pentru a petrece în bucătărie, pere, brânză albastră & nuc sandwich topper ar putea fi un super lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 202 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 95 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână brânză, jumătăți de nucă, pitta integrală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Pere, brânză albastră și Rugelach de nucă, Salată de pere, curmale și nuci cu brânză albastră, și Salată De Nuci Cu Brânză Albastră De Pere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Topiți pâinea sau umpleți pitta cu brânză, pere, năsturel și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate5
Revista