Topitura de ton curry este o pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 384 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brioșe, țelină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Melt Your Heart Ton Melt, Salată de ton sănătoasă, delicioasă, adevărată de duminică - pentru salată de ton, topiți, și Ton Topit.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați tonul, țelina, maioneza, ceapa, stafidele, sucul de lămâie, sarea și pudra de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Suc De Lămâie
Maioneză
Stafide
țelină
Ceapă
Sare
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Întindeți aproximativ 1/4 cană pe fiecare jumătate de brioșă; deasupra cu brânză. Se fierbe 4 în. de la căldură timp de 1-2 minute sau până când brânza este topită.
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.