Tonul elvețian se topește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 566 calorii, 21g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de maioneză, smântână, tunan în apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ham & Swiss Melts, Bacon Swiss Patty Se Topește, și Turcia De Ciuperci Elvețiene Se Topește pentru rețete similare.
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.