Ton prăjit lent cu roșii, ierburi și condimente

Ton prăjit lent cu roșii, ierburi și condimente
Tonul prăjit lent cu roșii, ierburi și condimente ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 102G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 961 calorii. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână file de ton, căței de usturoi, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Roșii prăjite la tigaie cu ierburi, Roșii prăjite în tigaie cu ierburi, și Roșii prăjite cu usturoi și ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 F. cu ajutorul cuțitului, faceți 9 fante în părțile laterale ale tonului. Umpleți fiecare cu 1 cățel, 1 sămânță de coriandru și 1 așchie de usturoi; presărați tonul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
UsturoiUsturoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul în oală rezistentă la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se adauga ceapa si saut 8 minute; se impinge in partea laterala a oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se adaugă tonul și saut-ul până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 12 minute. Împrăștiați roșiile, oregano și resturile de usturoi rămase în jurul tonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
TonTon
5
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6
Se toarnă oțet peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
PeștePește
7
Coaceți tonul neacoperit până când termometrul este introdus în registrele centrale 145 F pentru mediu-rar, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Transferați tonul pe platou. Puneți sosul de roșii peste. Se răcește la temperatura camerei. Feliați tonul subțire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
TonTon

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate65
Revista