Ton Pita se topește
Ton Pita Melts este un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 173 de calorii. Pentru 73 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, murături cu mărar, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt tonul topit, tonul topit și tonul topit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți pâinea pita întregi într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 5 minute, sau până când se prăjește ușor.
Într-un castron mediu, amestecați tonul, maioneza, condimentul, mararul și sarea.
Întindeți o cantitate egală din amestecul de ton pe fiecare dintre pâinea pita. Aranjați felii de roșii peste ton și stropiți cu brânză Cheddar mărunțită.
Coaceți 5 minute în cuptorul preîncălzit, sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz
Pinot Noir, Merlot și vinul rosé sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vin alb, peștele „mai cu carne” precum tonul poate merge absolut cu vin roșu. Un Rosé se va combina frumos, mai ales dacă tonul tău este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Iron Horse Wedding Cuvee. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
![Iron Horse Wedding Cuvee]()
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.