Ton Cu Aripioare Galbene Cu Salsa De Ananas La Grătar
Tonul cu aripioare galbene cu Salsan de ananas la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Pentru $6.19 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet de orez, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ton Cu Aripioare Galbene Cu Salsa Proaspătă De Ananas, Ton la grătar cu salsa de ananas, și Ton la grătar cu ananas fierbinte-salsa de Papaya.
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.