Tomato Tarte Tatin

Tomato Tarte Tatin
Tomato Tarte Tatin este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 350 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr, roșii prune, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tomato tarte tatin, Tomato Tarte Tatin, și Tomato Tarte Tatin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
2
Tăiați x superficial în partea de jos a fiecărei roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Adăugați 4 roșii în apă clocotită. Albiți roșiile doar până când pielea de la X începe să se coajă înapoi, 15 până la 30 de secunde. Folosind lingura cu fante, transferați roșiile albite într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci rapid. Repetați cu roșiile rămase. Cojiți roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Tăiați miezurile, înjumătățiți pe lungime și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5
Întindeți untul pe fundul cu diametrul de 9 1/2 inci, tigaie rezistentă la cuptor de 2 până la 3 inci (de preferință fontă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Presărați 3/4 cană zahăr peste unt. Aranjați jumătățile de roșii, rotunjite în jos și apropiate, în cercuri concentrice în tigaie pentru a umple complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Puneți tigaia la foc mediu. Gatiti pana cand zaharul si untul sunt reduse la sirop gros de chihlimbar (aproximativ 1/4 inch adancime in fundul tigaiei), mutand rosiile ocazional pentru a preveni arderea, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți tigaia de pe foc. Stropiți imediat vanilia peste roșii. Se acoperă cu rotund de patiserie. Folosind cuțit, tuck în marginile de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Tăiați 2 sau 3 fante mici în patiserie.
10
Puneți tigaia în cuptor și coaceți tarta până când patiseria devine maro auriu, aproximativ 24 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Tarta rece în tigaie 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Tăiați în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi patiseria.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Așezați platoul mare peste tigaie. Folosind mănuși de cuptor așa cum s-a spus, țineți tigaia și platoul ferm împreună și inversați, permițând tarta să se așeze pe platou. Ridicați cu grijă tigaia. Rearanjați orice jumătăți de roșii care ar fi putut fi dislocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Serviți tarta caldă sau la temperatura camerei cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista