Tomato Tarte Tatin
Tomato Tarte Tatin este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 350 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr, roșii prune, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tomato tarte tatin, Tomato Tarte Tatin, și Tomato Tarte Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Tăiați x superficial în partea de jos a fiecărei roșii.
Adăugați 4 roșii în apă clocotită. Albiți roșiile doar până când pielea de la X începe să se coajă înapoi, 15 până la 30 de secunde. Folosind lingura cu fante, transferați roșiile albite într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci rapid. Repetați cu roșiile rămase. Cojiți roșiile.
Tăiați miezurile, înjumătățiți pe lungime și îndepărtați semințele.
Întindeți untul pe fundul cu diametrul de 9 1/2 inci, tigaie rezistentă la cuptor de 2 până la 3 inci (de preferință fontă).
Presărați 3/4 cană zahăr peste unt. Aranjați jumătățile de roșii, rotunjite în jos și apropiate, în cercuri concentrice în tigaie pentru a umple complet.
Puneți tigaia la foc mediu. Gatiti pana cand zaharul si untul sunt reduse la sirop gros de chihlimbar (aproximativ 1/4 inch adancime in fundul tigaiei), mutand rosiile ocazional pentru a preveni arderea, aproximativ 25 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc. Stropiți imediat vanilia peste roșii. Se acoperă cu rotund de patiserie. Folosind cuțit, tuck în marginile de patiserie.
Tăiați 2 sau 3 fante mici în patiserie.
Puneți tigaia în cuptor și coaceți tarta până când patiseria devine maro auriu, aproximativ 24 de minute.
Tarta rece în tigaie 10 minute.
Tăiați în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi patiseria.
Așezați platoul mare peste tigaie. Folosind mănuși de cuptor așa cum s-a spus, țineți tigaia și platoul ferm împreună și inversați, permițând tarta să se așeze pe platou. Ridicați cu grijă tigaia. Rearanjați orice jumătăți de roșii care ar fi putut fi dislocate.
Serviți tarta caldă sau la temperatura camerei cu frișcă.