Tomatillo Salsa Verde

Tomatillo Salsa Verde
Rețeta Tomatillo Salsa Verde se poate face în aproximativ 25 de minute. Pentru $1.27 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă de la Simply Recipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână tomatillos, ceapă, ardei serrano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană), și Salsa verde ușoară (Salsa Tomatillo) pentru conservare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați cojile de hârtie din tomatillos și clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
2
Metoda De Prăjire A Cuptorului
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Tăiați tomatillos în jumătate și așezați partea tăiată în jos pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Adăugați câțiva căței de usturoi în piele (dacă utilizați)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
5
Așezați sub un broiler timp de aproximativ 5-7 minute pentru a înnegri ușor pielea tomatillos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Metoda de prăjire în tigaie acoperiți fundul unei tigaie cu puțin ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se încălzește la căldură mare.
8
Așezați tomatillos în tigaie și căutați pe o parte, apoi răsturnați și rumeniți pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se ia de pe foc.
10
Metoda De Fierbere
11
Așezați tomatillos într-o cratiță, acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
12
Îndepărtați tomatillos cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
13
Puls în blender: 
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Așezați roșiile fierte, sucul de lămâie, ceapa, usturoiul (dacă folosiți), coriandrul, ardeii iute într-un blender sau robot de bucătărie și pulsați până când toate ingredientele sunt tocate mărunt și amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Condimentează după gust cu sare. Se răcește în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
16
Serviți cu chipsuri sau ca acompaniament de salsa la mâncărurile mexicane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Salsa Verde funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate39
Revista