Tomatillo la grătar și salsa de busuioc violet

Tomatillo la grătar și busuioc violet Salsan este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 3 porții. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 213 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați tomatillos, ceapă, chipotle chile în adobo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mov Tomatillo Salsa Fresca, Pui marinat Mojo cu cartofi mov la grătar și salsa de porumb carbonizată și fasole neagră cu Tortilla de făină la grătar, și Busuioc violet și salată de dovlecei de vară la grătar cu nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Grătați tomatillos și porumb la foc moderat fierbinte sau la foc moderat până se carbonizează ușor peste tot, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie. Gratiți feliile de ceapă până se carbonizează ușor, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți piei carbonizate din tomatillos și sferturați-le. Feliați boabele de porumb de pe știulete.
Tăiați ceapa în zaruri de 1/4 inci.
Într-o tigaie, prăjiți slănina până când este crocantă.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se toacă grosier. Într-un castron, combinați usturoiul cu chipotul, apoi amestecați tomatillos, porumb, ceapă și slănină. Îndoiți busuiocul violet, condimentați cu sare și piper și serviți.