Tofu Vindaloo ar putea fi doar rețeta indiană pe care o cauți. Această rețetă face 6 porții cu 418 calorii , 15 g de proteine și 29 g de grăsime fiecare. Pentru 1,94 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ceapă, fasole garbanzo, ciuperci și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră . Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Cu un scor de 87% , acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Tofu Vindaloo , Tofu Vindaloo și Tofu Vindaloo .
Instrucțiuni
1
Încinge uleiul vegetal într-un cuptor olandez sau o oală mare la foc mediu-mare. Se amestecă ghimbirul și se gătește până când este parfumat și începe să se rumenească, aproximativ 2 minute. Se amestecă ceapa, conopida și morcovii. Gatiti si amestecati pana cand legumele s-au inmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chiles Poblano Mici
Măsline întregi Coapte
Pâine De Secară De O Zi
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte
2
Se amestecă pudra de vindaloo și pasta de roșii până când nu mai rămân cocoloașe de pastă de roșii. Se amestecă laptele de cocos, bulionul de legume și fasolea garbanzo. Încorporați ușor tofu și ciupercile și asezonați după gust cu sare. Aduceți la fiert, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute. Amestecați ocazional pe măsură ce vindaloo se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pâine De Secară De O Zi
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)