Tofu delicat în sos de caise-miere

Tofu delicat în sos de caise-miere
Tofu delicat în sos de caise și miere este un sos vegetarian fără gluten și lacto ovo . Această rețetă servește 4 și costă 89 de cenți per porție. O porție conține 132 de calorii , 5 g de proteine și 8 g de grăsimi . Această rețetă de la Allrecipes necesită caise, zahăr, tofu mătăsos și unt. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 15% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tone câștigate de caise-ghimbir și sos de lămâie-miere , degete crocante de tofu cu sos de miere-kalamansi și Scones de caise și nuci pecan cu unt de miere de caise .

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic și amestecați zahărul. Gatiti si amestecati pana cand zaharul s-a topit si se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Mere Granny Smith Decojite, Fără Miez și Feliate2 1/2 Căni De Mere Granny Smith Decojite, Fără Miez și Feliate
6-1/2 Cani De Apa Rece6-1/2 Cani De Apa Rece
Echipamente pe care le vei folosi
16 Frigarui (6 Inchi).16 Frigarui (6 Inchi).
2
Se ia de pe foc si se amesteca in continuare pana cand se caramelizeaza.
3
Amestecați caisele și vanilia în piure. La foc mic, amestecați mierea. Continuați să gătiți și amestecați 5 minute, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Cu Bob Lung Gătit, RăcitOrez Cu Bob Lung Gătit, Răcit
24 De Alune întregi, Prăjite și îndepărtate Coaja24 De Alune întregi, Prăjite și îndepărtate Coaja
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Aranjați feliile de tofu pe farfurii de desert și stropiți cu sosul. Se acoperă și se dă la frigider pentru cel puțin 1 oră, până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Se serveste cu caise feliate in parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Cu Bob Lung Gătit, RăcitOrez Cu Bob Lung Gătit, Răcit
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista