Tofu în sos picant de nucă de cocos roșu

Tofu în sos picant de nucă de cocos roșu
Tofu în sos picant de nucă de cocos roșu ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 280 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,8 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână orez basmati, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tofu prăjit în tigaie cu sos picant de lămâie (Tofu Nuong Xa), Tofu picant în cremă de nucă de cocos (stil Bicol Express), și Sos De Arahide De Nucă De Cocos Cu Tofu Crocant.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa verde, ghimbirul și usturoiul; se prăjește 1 minut. Se amestecă sosul de soia, pasta de curry, sarea, laptele și tofu; aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu; gatiti 2 minute. Se amestecă busuiocul; se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Pastă De CurryPastă De Curry
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista