Tocino (Carne De Porc La Grătar În Stil Filipinez)

Tocino (carne de porc la grătar în stil Filipinez) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 773 calorii. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 130 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sare roz, zahăr brun, umăr de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 72 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Lechon Liempo (burtă de porc prăjită în stil Filipinez), Tocino De Porc, și Burong Babi (Tocino De Porc) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face cura: într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, zahărul alb, sarea, pudra de annatto, Aniseta și sarea roz.
Așezați feliile de porc într-un recipient mediu.
Adăugați cura și aruncați pentru a acoperi uniform carnea de porc. Acoperiți și lăsați să se vindece la frigider timp de 3 zile.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Grătiți feliile de porc la foc direct mediu-mare până când sunt ușor carbonizate și fierte, aproximativ 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe o farfurie, se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se servește.