Tocanita De Pui Provensal

Tocanita De Pui Provensal
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Tocanita de pui provensal ar putea fi o reteta spectaculoasa de incercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 868 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare de mare și piper, cartofi, polen de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma polenul de fenicul, puteți urma acest fel principal cu Faux Macaron acoperit cu conserve de caise de casă cu polen de fenicul și Verbena cu lămâie #FennelFriday ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocanita De Pui Provensal, Tocană De Pui Provensală, și Tocană De Vită Provensală.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă până când strălucește. Condimentați coapsele de pui cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Transferați pe o farfurie.
3
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-o caserolă din fontă emailată până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat până devin aurii, aproximativ 10 minute. Se amestecă polenul de fenicul și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Polen De FeniculPolen De Fenicul
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Adăugați roșiile și apa, condimentați cu sare și piper și dați la fiert. Puneți puiul în caserolă, acoperiți parțial și gătiți la foc moderat până când puiul este gătit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
6
Se servește fierbinte.
7
Faceți înainte: tocanita de pui poate fi refrigerată peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista