Tocanita de pui proven este o fără lactate supă. O porție conține 217 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Pui Provensală, Tocană De Vită Provensală, și Tocană De Pește Provensal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina de 3/4 cană și sarea într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați puiul în pungă, mai multe bucăți simultan și agitați pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Zahăr Roșu Grosier
3
Încălziți o tigaie mare saut la foc mediu-mare și adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați puiul și gătiți, întorcând o dată, timp de 8 până la 10 minute, până se rumenesc pe ambele părți. Folosind clești, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi aranjați în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Aragaz Lent
Clește
5
Se pune tigaia saut la foc mediu-mare si se adauga ceapa si cele 2 linguri de faina. Saut, amestecand frecvent, timp de 10 minute, sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați usturoiul și amestecați timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
7
Adăugați vinul și amestecați pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Creșteți focul la mare și adăugați roșiile și piperul după gust. Gatiti, amestecand frecvent, timp de 10 pana la 15 minute, pana cand o parte din lichidul de rosii se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Piper
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se toarnă amestecul de ceapă peste pui în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3 până la 8 ore, până când puiul este fraged. La 3 până la 4 ore, puiul va fi în continuare ferm și își va menține forma. La 6 până la 8 ore, carnea va cădea de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Ceapă
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
9
Împărțiți puiul între farfurii și garnisiți cu pătrunjel, busuioc și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Pătrunjel
Măsline
Busuioc
10
Serviți imediat.
1
Această rețetă a fost preparată inițial într-un aragaz lent oval, de 5 litri.