Tocanita de Cod cu Pimenton & Chorizo

Tocanita de Cod cu Pimenton & Chorizo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 214 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper, frunze de fenicul, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de alaun, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Fava Cu Chorizo Și Pimenton, Tocanita de peste catalana cu maioneza Piment 6n, și Tocanita spaniola de vita cu ardei Pimentari si ardei Piquillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
La foc mediu, încălziți un cuptor olandez de dimensiuni medii cu capac.
Adăugați uleiul, ardeii, ceapa, roșiile, semințele de fenicul, pimentonul și chorizo. Se amestecă pentru a acoperi.
Se adaugă apă de ceașcă de apă și se condimentează ușor cu sare și piper.
Lăsați legumele să fiarbă cu capacul închis timp de o oră, amestecând ocazional, dar cu grijă pentru a menține bucățile mari, până când legumele devin foarte moi. Gustați bulionul acumulat și reglați condimentele cu mai multă sare și piper.
Adăugați oțetul de vin roșu. Se amestecă ușor pentru a încorpora.Așezați cu grijă bucățile de pește deasupra legumelor. Încercați să împiedicați bucățile de pește să se atingă. Acoperiți și gătiți din nou timp de zece minute până când peștele nu mai este translucid.Așezați cu grijă fiecare bucată de pește în fiecare dintre cele patru boluri de servire puțin adânci.
Adăugați câteva bucăți de roșii, ardei roșu și chorizo. Puneți niște bulion deasupra fiecărei bucăți de pește.
Se ornează cu frunze opționale de fenicul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.