Tocanita tradițională Chiliană este o fără gluten și fără lactate supă. O porție conține 103 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 64 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți 1/2 qt. bulion de vită, cartofi, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Pui Chiliană, Tocană de pui chiliană cu dovleac și orez sălbatic, și Tocană Tradițională Irlandeză.
Instrucțiuni
1
Aduceți cartofii, dovleceii și bulionul la fiert în oală la foc mediu-mare; se fierbe la foc mic 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cuțit De Toaletă
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Între timp, gătiți carnea, ceapa și usturoiul în pansament într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 min. sau până când carnea se rumeneste, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Se adaugă în amestecul de cartofi în oală; se amestecă. Simmer 30 min., amestecând ocazional. Se amestecă legumele amestecate; se fierbe 10 min., amestecând ocazional.