Tocană de pui picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 426 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, conservele de roșii, chimenul măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană Picantă De Pui, Tocană picantă de pui African, și Tocană picantă de pui și migdale.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, gătiți puiul și usturoiul în ulei timp de 5 minute. Se amestecă fasolea, roșiile, salsa și chimenul. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când puiul nu mai este roz. Se amestecă coriandru. Se acoperă cu smântână, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, Opționale
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată