Tocană irakiană de miel și vinete cu Pitas

Tocană irakiană de miel și vinete cu Pitas
Tocană irakiană de miel și vinete cu Pitas este o fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $6.03 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 960 calorii, 67g de proteine, și 24g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, garam masala, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pitas de miel mărunțit cu vinete prăjite, Lis' an el Qa ' thi - limba judecătorilor (vinete umplute irakiene), și Michael Natkin pentru Sabich (Sandwich de vinete irakian-evreu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, dizolvați 2 lingurițe de sare în 1 litru de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați vinetele, acoperiți cu o farfurie mică pentru a menține feliile scufundate și lăsați la macerat 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Între timp, într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 2 linguri de ulei. Condimentați mielul cu sare și piper și gătiți la foc mare, întorcând o dată, până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați 3 litri de apă, melasa de rodie, mazărea despicată, ardeii iute uscați, baharat și coriandru și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 45 de minute, degresând și amestecând de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Mazăre împărțităMazăre împărțită
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
BaharatBaharat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scurgeți vinetele și uscați-le. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 11/2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați o treime din vinete și gătiți la foc moderat până se rumenesc, 3 minute pe fiecare parte; transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Rumeniti vinetele ramase in cele 3 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Adăugați vinetele la miel și fierbeți la foc mic, amestecând, până când mielul este fraged, 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
9
Transferați mielul pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Scoateți carnea din oase și tăiați-o în bucăți de 1 inch. Fierbeți tocanita la foc mare, degresând, până când lichidul s-a redus la 3 căni, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
11
Întoarceți mielul în tocană și condimentați cu sare și piper. Împărțiți pita în 4 boluri. Puneți tocanita deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate85
Revista