Tocană De Vită Veche

Tocană De Vită Veche
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, tocană de vită veche ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 294 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 1,46 USD pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 394 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, țelină, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular minunat de 96%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană De Vită Veche, Da carne de vită iubitor de jumătate de timp umplute Meatloaf, și Tocană de vită Roni, Da, tocană de vită.

Instrucțiuni

1
Carne brună în ulei fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Adăugați apă, sos Worcestershire, usturoi, frunze de dafin, ceapă, sare, zahăr, piper, boia și ienibahar. Acoperiți și fierbeți 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Îndepărtați frunzele de dafin și cățelul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați morcovi și țelină. Acoperiți și gătiți cu 30 până la 40 de minute mai mult. Pentru a îngroșa sosul, îndepărtați 2 căni de lichid fierbinte. Folosind un castron separat, combinați 1/4 cană de apă și amidon de porumb până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă cu puțin lichid fierbinte și se întoarce amestecul în oală. Se amestecă și se gătește până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană de vită. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtr Cpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, aranjate într-o formă dramatică asemănătoare unui amfiteatru pentru o expunere și un aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrată. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și tei, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice condimentate indiene și asiatice. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista