Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită proven. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită cu sodiu inferior, făină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană De Vită Provensală, Tocană De Vită Provensală, și Tocanita De Vita Provensal Cu Gatit Lent.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați carnea de vită cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
Sare
3
Adăugați carne de vită în tigaie; saut 2 minute, rumenind pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Puneți carnea de vită într-un aragaz lent electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Adăugați ceapa și usturoiul la tigaie; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Puneți amestecul de ceapă în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
8
Adăugați bulion, pastă de roșii, frunze de dafin, cimbru și roșii la aragaz; se acoperă cu dovlecei și morcovi. Acoperiți și gătiți la 8 ore mici sau până când carnea de vită este fragedă. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper. Aruncați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru.