Tocană de vită marocană cu cuscus

Tocanita de vită marocană cu cuscus necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 481 calorii, 43G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați roșii, cayenne, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană de miel marocană cu cuscus, Tagine de vită cu cuscus (marocan), și Aragaz lent marocan condimentat tocană cu fructe și nuci cuscus Pilaf #CampbellSauces pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie antiaderentă de 12 inci sau într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați frecvent ceapa în ulei până la limp, 4 până la 5 minute.
Adăugați chimen, coriandru, cayenne și turmeric și amestecați până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați roșiile și sucul lor; aduceți la fierbere la foc mare, amestecând des.
Aruncați orice grăsime solidificată din carne de vită și sos. Răzuiți sosul din carne în tigaie.
Tăiați carnea de vită în cuburi de 3/4 inci și adăugați la tigaie. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când carnea este fierbinte, 5 până la 7 minute.
Între timp, într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți bulionul la fierbere. Se amestecă cuscusul, se acoperă tigaia și se îndepărtează de pe foc; lăsați să stea până când bulionul este absorbit și cuscusul este fraged să muște, aproximativ 5 minute.
Se toarnă cuscusul într-un castron larg. Lingura se toarna peste cuscus si se presara cu menta.