Tocană de vită din Texas
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și 30 de rețete întregi în cutia de rețete, tocană de carne de vită din Texas ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,4 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 259 de calorii . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Este perfect pentru toamna . Dacă aveți la îndemână apă, roșii conservate, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 71% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Texas Stew , Texas Ranch-Style Stew și Texas Beef Barbecue .
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez sau o cratiță mare, gătiți carnea de vită până când nu mai este roz, adăugând ulei dacă doriți; scurgere.
Adăugați ceapa, pudra de usturoi, piper și apă; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când carnea este aproape fragedă.
Adăugați roșiile, chimenul și sare; se intoarce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când carnea este fragedă.