Tocană de vită cu cidru de mere

Tocană de vită cu cidru de mere
Ai nevoie de un fel principal fără lactate ? Tocană de vită cu cidru de mere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă are 12 porții și costă 1,24 USD per porție. O porție conține 236 de calorii , 23 g de proteine și 5 g de grăsimi . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Este perfectă pentru iarnă . Mergi la magazin și cumpără legume, frunză de dafin, apă și alte câteva ingrediente pentru a o pregăti astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 77% , ceea ce este solid. Garnitura de toamnă cu morcovi copți și mere în cidru , spată de porc înăbușită în cidru cu ceapă caramelizată și mere confiate și gogoșile glazurate cu cidru de mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți legumele, castanele de apă, ciupercile și ceapa într-un slow cooker de 5 litri. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați amestecul pentru sos, amestecul pentru supă, condimentele pentru friptură și scorțișoara; adăugați carnea de vită, câteva bucăți odată, și agitați pentru a o acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Adăugați în slow cooker.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Combinați supa, cidrul și sosul de roșii; turnați peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați foaia de dafin. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Combinați amidonul de porumb cu apa până se omogenizează; încorporați în tocană. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 15 minute sau până se îngroașă. Aruncați foaia de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate43
Revista