Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită și miel. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 407 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole verde, zahăr, carne de tocană de vită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 9 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este remarcabil. Bamya (miel sau carne de vită și tocană de Okra), Tas Kebap (o tocană grecească de vită sau miel), și Tocană Croată De Miel / Vită Cu Mazăre Verde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați vinul, uleiul, 2 căței de usturoi tocați, 1/2 linguriță sare, 1 linguriță cimbru, 3/4 linguriță maghiran, 1/2 linguriță rozmarin și 1/4 linguriță piper; adăugați carne de vită și miel. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Maghiran
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Într - un 5-sau 6-qt. aragaz lent, stratificați cartofii, ciupercile, ceapa, conopida, fasolea, fasolea verde, morcovii și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Măsline întregi Coapte
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Scurgeți carnea și aruncați marinada; adăugați la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Combinați bulionul, pătrunjelul, zahărul și usturoiul rămas, sarea, cimbru, maghiran, rozmarin și piper; se toarnă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în tocană. Acoperiți și gătiți cu 30 de minute mai mult sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Maxville Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 52 de dolari pe sticlă.
Maxville Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon are nuanțe opulente de rubin și granat, cu arome tentante de parfum, cedru și fructe întunecate coapte stratificate cu vanilie, cassis și piper negru. Finisajul este lung și bogat.