Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul, fasolea albă și tocană de spanac. Această rețetă face 4 porții cu 318 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piept de pui rotisor, bulion de pui mai puțin sodiu, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de pui și fasole albă, Tocană De Pui Cu Fasole Albă, și Tocană De Pui Și Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați usturoi și cimbru; gatiti 1 minut, amestecand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Cimbru
4
Adăugați fasole, apă, roșii și bulion. Creșteți căldura la mare până când tocană începe să baloneze. Reduceți căldura; lăsați să fiarbă 5 minute, rupând roșiile cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Fasole
Bulion
Apă
Tocană
5
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Adăugați spanacul, amestecând până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
7
Adăugați pui; gatiti 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.