Tocană De Pui Cu Foc De Tabără

Tocană de pui foc de tabără este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 887 calorii. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, piper, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tocană Individuală De Foc De Tabără, Pui De Foc De Tabără, și pui fript la foc de tabără cu ceapă înflorită și mărar.
Instrucțiuni
Pui la grătar, acoperit, la foc mediu timp de 3 minute pe fiecare parte.
Așezați două bucăți de pui pe fiecare dintre cele patru grosimi duble de folie rezistentă (aproximativ 18 in. x 12 în.). Împărțiți cartofii, morcovii și ardeiul verde printre pachete. Completați fiecare cu supă, apă, sare și piper. Îndoiți folia în jurul amestecului și sigilați bine.
Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 20-25 de minute pe fiecare parte sau până când sucurile de pui se limpezesc. Deschideți folia cu atenție pentru a permite aburului să scape.