Sud-vest de pui și tocană de fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 485 calorii, 37g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.89 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, porumb, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Sud-Vest Și Tocană De Fasole Lima, Tocană De Pui Condimentată Din Sud-Vest Și Fasole Neagră, și Tocană De Pui Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-un castron mediu; adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea peste noapte să se înmoaie.
3
Scurgeți fasolea; aruncați apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Așezați fasolea și toate ingredientele rămase, cu excepția cilantro-ului, în 3 1/2 până la 4 litri Crock-Pot aragazul lent; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 10 până la 12 ore.
6
Pentru a servi, scoateți puiul din aragazul lent cu lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Scoateți puiul din oase; aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Tăiați puiul în bucăți; întoarceți puiul la aragazul lent.