Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de pește de vară cu rouille. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă $5.67 pe portie. O porție conține 837 calorii, 37g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bouillabaisse De Vară Cu Rouille Fumurie, Supă de pește cu pâine și Rouille, și Supă De Pește De Legume Cu Rouille.
Instrucțiuni
1
Răsuciți capetele de creveți, apoi îndepărtați picioarele și cojile, dar lăsați cozile intacte. Devein fiecare creveți. Prăjiți cojile în 1 lingură de ulei timp de 5 minute, până când Roz închis și auriu în plasturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(recomandat: Sos A1)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Se adaugă vinul, se fierbe cu două treimi, apoi se toarnă în stoc. Se strecoară într-un ulcior, aruncând cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Încălziți restul de ulei într-o tigaie adâncă sau caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați feniculul, ceapa și usturoiul, condimentați, apoi acoperiți și gătiți ușor timp de 10 minute până se înmoaie. Între timp, curățați cartoful și tăiați-l în bucăți de 2 cm. Puneți într-o tigaie cu apă rece, aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute până aproape fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Cojiți o fâșie de coajă din portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Puneți coaja, anasonul stelat, Golful și lingura harissa în tigaie. Se prăjesc ușor, neacoperit, timp de 5-10 minute, până când legumele sunt moi, dulci și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, Tocat
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Harissa
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Amestecați Roșia pură, gătiți timp de 2 minute, apoi adăugați roșiile și bulionul. Se fierbe timp de 10 minute până când sosul se îngroașă ușor. Condimentează după gust. Sosul poate fi făcut înainte, apoi reîncălzit mai târziu în cursul zilei. Între timp, frecați midiile sau scoicile și îndepărtați orice barbă stringentă. Orice care sunt deschise ar trebui să fie lovit brusc pe blatul de lucru dacă nu se închid după câteva secunde, aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
9
Reîncălziți sosul dacă este necesar, apoi amestecați cartoful, bucățile de pește și creveții foarte ușor în tocană. Aduceți înapoi la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți ușor timp de 3 minute. Împrăștiați midiile sau scoicile peste tocană, apoi acoperiți și gătiți încă 2 minute sau până când cojile s-au deschis larg. Aruncați toate cele care rămân închise. Bucățile de pește ar trebui să se descuameze ușor, iar creveții să fie roz. Împrăștiați cu frunzele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi
Cutie De Spaghete Uscate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Bomboane De Caracatiță Brite
10
Pentru a face rouille rapidă, amestecați restul de harissa prin maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Harissa
11
Serviți tocanita în boluri, acoperite cu linguri de rouille, care se vor topi în sos și o vor îmbogăți. Pregătiți niște pâine bună, deoarece veți dori cu siguranță să ștergeți sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.