Tocană de pește catalană cu maioneză Piment fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 40 de porții. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 56 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de file de halibut, căței de usturoi, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Rețete similare sunt Tocană de pește catalană cu maioneză Piment, Tocană de Cod cu Pimenton & Chorizo, și Catalin Pește Prăjit.
Instrucțiuni
1
Folosind o răzătoare de cutie așezată într-un bol, radeți cu grijă părțile tăiate ale roșiilor, oprindu-vă când ajungeți la piele. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni de pulpă de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați ceapa și jumătate din usturoi și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când se înmoaie și abia încep să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați pulpa de roșii și gătiți la foc mare până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Adăugați bulionul de scoici și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
6
Adăugați serrano, măsline și halibut și fierbeți la foc moderat, amestecând ocazional, până când peștele este gătit și tocanul este gros, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Aluat De Pâine De Porumb
Bomboane De Caracatiță Brite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Între timp, într-un castron mic, folosind spatele unei linguri, zdrobiți usturoiul rămas într-o pastă cu un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Bateți în maioneză, pimentn și restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Serviți tocană de pește în boluri puțin adânci cu o păpușă de maioneză pimentn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.