Tocanita de năut cu spanac și Chorizo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 423 calorii, 20g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,46 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, conserve de roșii, chorizo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Tocană de năut, chorizo și spanac, Chorizo și tocană de năut, și Chorizo și tocană de năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, acoperiți nautul cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți până când nautul este fraged, aproximativ 2 ore; adăugați mai multă apă după cum este necesar pentru a menține nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Scurgeți nautul și rezervați 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
3
Într-o caserolă medie din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
4
Adăugați usturoiul, ceapa, rozmarinul și frunza de dafin și gătiți la foc moderat până când ceapa se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați roșiile și gătiți la foc moderat până la sfârâit, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6
Adăugați chorizo, nautul gătit și apa de gătit rezervată și sucul de roșii și aduceți la foc mic. Se amestecă jumătate din spanac și se gătește până se ofilesc, apoi se amestecă spanacul rămas. Se fierbe la foc moderat timp de 10 minute, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă