Tocană de miel cu fasole verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de miel cu fasole verde. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 158 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,44 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. 57 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de umăr de miel, scorțișoară măcinată, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Încercați Tocană de miel turcească prăjită lent cu fasole verde, Tocană de miel cu fasole albă și anghinare, și Tocană de miel cu spanac și fasole Garbanzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Se sotează ceapa și țelina până devin aurii. Se amestecă mielul și se gătește până se rumenesc uniform. Se amestecă sosul de roșii și apa. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 1 oră.
Se amestecă fasolea verde. Condimentează cu pătrunjel, mentă, mărar, scorțișoară, zahăr, sare și piper. Continuați să gătiți până când fasolea este fragedă.