Tocană de miel cu fasole verde

Tocană de miel cu fasole verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de miel cu fasole verde. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 158 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,44 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. 57 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de umăr de miel, scorțișoară măcinată, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Încercați Tocană de miel turcească prăjită lent cu fasole verde, Tocană de miel cu fasole albă și anghinare, și Tocană de miel cu spanac și fasole Garbanzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se sotează ceapa și țelina până devin aurii. Se amestecă mielul și se gătește până se rumenesc uniform. Se amestecă sosul de roșii și apa. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Se amestecă fasolea verde. Condimentează cu pătrunjel, mentă, mărar, scorțișoară, zahăr, sare și piper. Continuați să gătiți până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate30
Revista